Ben jij op zoek naar een nieuwe badkamermeubel en heb je een model in onze catalogus gevonden of wil je een badkamermeubel op maat laten maken? Dan kies je bij ons voor een badkamermeubel die met zorg en aandacht voor je is gemaakt met extra aandacht voor de afwerking. Wij waarborgen onze kwaliteit door het hele proces van boomstam tot meubelstuk geheel binnenshuis te doen. Van de selectie van het juiste hout, de juiste droging tot met vervaardigen van jouw meubelstuk (met extra aandacht voor de afwerking).

Je badkamermeubels zoals jij dat wenst

Je besteld je (massief eiken) badkamermeubels op maat rechtstreeks bij de meubelmakerij. Profiteer van de korte lijnen met onze vakmensen, overleg je wensen en bespreek de mogelijkheden.

Wij maken je meubels naar wens. Kies bijvoorbeeld uit vele verschillende / hoogwaardige afwerkingen of een naturel afwerking (uiteraard waterdicht). Ruimte voor je wasbak, waterfontein of bijvoorbeeld een uitsparing voor de sifon, spiegels. De badkamermeubel op maat laten maken? Jouw meubelwens is onze ambacht. Neem vrijblijvend contact op.