Heb je een tafel in onze collectie gevonden of wil je een boomstamtafel op maat laten maken? Bij Interieur & Timmerwerken Schomaker kies je voor kwaliteit en een hoogwaardige afwerking. Wij maken de tafels in eigen meubelmakerij in Nederland. Doordat wij het gehele proces, van selectie tot het juiste hout (boomstam), tot en met de afwerking geheel binnenhuis doen kunnen wij hoge kwaliteit garanderen. Bij ons ben je verzekerd van vakwerk, hout van hoge kwaliteit (juiste droging) veel aandacht voor de afwerking.

Massief (eiken) boomstam tafelbladen

Al onze meubels worden gemaakt van hoog kwaliteit massief (eiken) hout. Wie doen niet aan opgedikte tafelbladen en kant en klare import waarvan de kwaliteit onzeker is. Ook de tafelbladen maken wij in eigen meubelmakerij. Bij ons ben je verzekert van een massief boomstam tafelblad van hoge kwaliteit eikenhout of een andere houtsoort naar keuze. Onze Massief (eiken) boomstamtafels zijn zeer robuuste en duurzame meubelstukken.

Wat is een boomstamtafel?

Een boomstamtafel is een tafel waarvan het tafelblad de natuurlijke vormen van de boomstam behoud. Een houten tafel is al uniek maar een tafel met boomstam tafelblad is helemaal uniek. Geen vorm is hetzelfde. Een dergelijke staat erg stoer in je interieur. Of je nu van landelijk of modern houdt. Helemaal bijvoorbeeld i.c.m. een industriële poot.

Geheel op maat gemaakte tafels?

Wij maken jouw unieke boomstamtafel op maat en naar wens. Of je nu kiest voor veel of weinig rondingen in het boomstam tafelblad. Ga bijvoorbeeld voor een strakke / verfijnde afwerking of stoere afwerking met veel knoesten en scheuren in het tafelblad. Je kunt het boomstam tafelblad ook laten borstelen zodat de nerven extra zichtbaar zijn.

Wij werken tafel af met een transparante / beschermende matlak of een andere kleur naar keuze.

Vind je je droomtafel niet in onze catalogus? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor boomstamtafels op maat.