De tv en audiomeubels uit onze collectie zijn unieke meubelstukken. Wij maken de (voornamelijk massief eiken) tv meubels in onze eigen meubelwerkplaats, gewoon in Nederland.

Je eigen ontwerp tv meubel op maat laten maken?

Het grote voordeel van onze eigen meubelmakerij is dat wij jouw droom TV meubel geheel naar wens voor je kunnen maken. Wij adviseren je verder ook graag over het ontwerp en de te kiezen afwerking.  Met natuurlijk de mogelijkheid om kabels netjes weg te werken. Kies voor push-to-open lades, vallende drukkleppen, open vakken, wat je maar wilt. De indeling kun je geheel zelf bepalen. Dus ruimte voor jouw audio en video apparatuur.

Ben jij op zoek naar een unieke tv meubel of wandmeubel set? Wij leveren maatwerk en bezorgen de meubel bij je thuis of op kantoor. Montage service is ook mogelijk.

Zo garanderen wij hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs

Van boomstam tot meubelstuk. Van het selecteren van hout van de hoogste kwaliteit met de juiste droging tot het zagen en maken van het meubelstuk doen wij geheel binnenshuis. Met een klein maar ervaren team van meubelmakers gaan wij voor jou aan de slag. Door deze werkwijze kunnen wij korte lijnen, flexibiliteit en hoge kwaliteit garanderen. Zo doen wij het al sinds 2008. Benieuwd wat andere klanten over ons zeggen? Voor onze eigen webshop: Gewoon Sfeervol, hebben wij al vele leuke recensies mogen verzamelen. Bekijk ze hier > 

Van zwevend tv meubel tot complete tv wandmeubel

Naast TV meubels maken wij ook andere meubelen op maat. Ben je op zoek naar een compleet bijpassend (wand)meubel set? Ook dat kunnen wij voor je realiseren. Alles precies zoals jij dat wilt, bij je thuis geleverd en in overleg gemonteerd.