De picknicktafels in onze collectie zijn zeer robuust. De tuintafels zijn gebouwd om jarenlang mee te gaan. Wij maken picknicktafels op maat. Je kunt een picknicktafel geheel naar wens laten samenstellen of je kunt een model kiezen uit onze collectie. Dankzij een klein team gespecialiseerde meubelmakers en omdat wij het gehele proces van boomstam tot picknicktafel geheel binnenshuis kunnen wij maatwerk en hoge kwaliteit garanderen.

Boomstam picknicktafels

Boomstam picknicktafels zijn picknicktafels met een tafelblad en banken waarbij de originele vormen van boomstam nog in de rand zitten. Dit geeft de tafels een stoer en natuurlijke uitstraling. De boomstamranden geven extra levendigheid mee aan de tafel. Houten picknicktafels zijn altijd een uniek product, een boomstam picknicktafel al helemaal. Geen boomstamrand is hetzelfde. Uiteraard kun je boomstamtafels ook geheel op maat laten maken.

Weinig ruimte? Wij leveren demontabel en monteren op locatie

Heb je weinig ruimte en moet de tafel bijvoorbeeld door de voordeur om in de tuin geplaatst te kunnen worden? Wij bezorgen de picknicktafel demontabel en monteren deze op locatie. Handig toch?