Home>Boekenkast en tv meubel combi | Cinema

Boekenkast en tv meubel combi | Cinema

Op maat gemaakt en naar wens afgewerkt

Boekenkast / TV Meubel combinatie op maat gemaakt in onze eigen meubelmakerij. Deze TV wandmeubel bestaat uit een hangende / zwevende tv kast en een boekenkast aan één stuk. Mogelijk in de afwerking die jij kiest.

Details

Model: 
Cinema
Laat je inspireren. Bekijk meer:  ,

Vertel ons je wensen:

Vrijblijvende offerte
  • Uit eigen meubelmakerij in NL
  • Bezorging in Nederland en België
  • 100% maatwerk mogelijk
  • Vrijblijvend advies

Eiken boekenkast en tv meubel / wandmeubel combinatie

Model: Cinema

Deze wandmeubel is een prachtige combinatie van een hangend / zwevend tv meubel en een boekenkast / wandkast. De tv meubel en wandkast combinatie is gemaakt van rustiek Frans eikenhout en bestaat uit één prachtig vormgegeven geheel. Je kunt kiezen voor lades met een push to open / soft-close systeem of een vallende drukklep. Voor het plaatsen en bedienen van je audio apparatuur raden wij sowieso één vallende drukklep aan.

Massief eiken wandmeubel

De boekenkast / TV Meubel combi is gemaakt van massief eiken en kan een kleur naar wens voor jou worden afgewerkt. Dankzij een hoogwaardige afwerking zijn de meubels kras en stootvast en verkleuren deze niet. Deze combinatie lijkt super wanneer je het massief eiken af laat werken in twee kleuren. Boekenkast in een andere kleur dan de tv kast.

Hangende TV kast

De TV kast wordt hangend / zwevend bevestigd. Bij voorkeur hangen wij deze kast op aan een stevige muur. Twijfel je over je muur en de bevestiging? Overleg dan vooraf met ons over de mogelijkheden. Zie je het plaatsen van de meubel zelf niet zitten? Maak dan gebruik van onze montageservice.

Boekenkast

De boekenkast krijgt de hoogte van de ruimte die je hebt tussen plafond en de vloer. Het kan zijn dat je vloer of plafond niet helemaal egaal is. Dat is geen enkel probleem want de hoogste van de kast is verstelbaar en heeft wat marge voor de verschillen.

Bestel nu je boekenkast / TV meubel op maat

Ben jij ook helemaal weg van deze TV wandmeubel? Of heb je een ander idee? Wij denken graag met je mee en maken het meubelstuk dat jij wenst geheel op maat. Het meubelstuk kan bij je thuis geleverd en/of gemonteerd worden.

Meer informatie nodig?

Vraag het Emiel

Meubelmaker / productexpert

Bel: 06 305 254 81
of WhatsApp

Werkdagen 9-17 uur

Laat een berichtje achter

  • Levering en montage in Nederland en België
  • Extra aandacht voor kwaliteit en afwerking
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Gemaakt in eigen meubelmakerij in Nederland