Over Interieur & Timmerwerken Schomaker

Al sinds 2008 maakt Interieur & Timmerwerken Schomaker (ITW Schomaker) prachtige maatwerk meubels voor particulieren en zakelijke klanten in Nederland en België. Doordat wij de meubels binnenshuis maken kunnen wij extra aandacht besteden aan een goede droging en kwaliteit van het hout en een hoogwaardige afwerking.

Wat kun je van ons verwachten? Wij vinden het belangrijk dat we eerst goed luisteren naar jouw wensen.  Uiteraard hebben wij een grote passie voor ons product maar we staan je te woord met onze nuchtere, Gronings/Drentse mentaliteit. Geen grootspraak maar gewoon degelijk advies, heldere communicatie en vakmanschap.

Meubels op maat uit onze eigen meubelmakerij

Je meubelstukken worden in eigen werkplaats, in Nederland, gemaakt. Dankzij een klein maar specialistisch team meubelmakers kunnen wij maatwerk van hoge kwaliteit leveren. Jouw meubelwens is onze ambacht. Dat houdt in dat wij jouw houten meubelstuk geheel op maat voor je kunnen maken. Heb je een meubelstuk in onze catalogus gezien of heb je een leuk idee? Wij horen graag van je.

Wil je onze meubelstukken in het echt zien? Of wil je je wensen 1 op 1 met een meubelmaker doorspreken? Je bent van harte welkom in onze werkplaats in Musselkanaal (wel even een afspraak maken).

Maak een afspraak

Het proces van boomstam tot meubelstuk.. dat is onze passie

Mooie dingen maken van hout. Dat is van jongs af aan al mijn passie. Ik was al timmerman op mijn 15e en daarna ben ik snel omgeschoold tot meubelmaker. Het gehele proces, van boomstam tot meubelstuk, dat is mijn passie en die deel ik met de werknemers in mijn bedrijf. Wij zijn meubelmakers in hart en nieren en we vinden het fantastisch om jou blij te maken met het meubelstuk dat je wenst.

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Neem contact op

Werken bij ITW Schomaker?

Ben jij (leerling) allround meubelmaker, kun je goed omgaan met klanten en lijkt het je leuk om af en toe zelf de meubels te bezorgen? Dan horen wij graag van je!

Stuur je sollicitatiebrief + CV naar info@itwschomaker.nl en wie weet kom jij ons team versterken.